Login
Main menu

Blog

Nyheder, ideer, forslag, koncepter og projekter; kort sagt info og nyheder fra os nu.

Bryllup og Barnedåb

Så har jeg igennem den sidste måned haft et par jobs med fotografering. Det ene var et heldags bryllup, hvor der blev taget billeder og film (jeg håber på at kunne dele et par billeder senere). Bryllupsjobbet har været planlagt længe, hvorimod det andet job, som var et barnedåb, først dukkede op nogle få dage inden. Disse job har givet mig en del erfaringer, og her kan jeg så dele nogle af dem.

Læs mere...

Billeder fra nytårsaften i Viborg

Billeder fra nytårsaften i Viborg 2013/2014. Billederne kan ses på facebook eller herunder ved at klikek ind i artiklen. De er taget med forskellige lukketider, fra omkring 1/10 del sekund til 30 sekunder; selvfølgelig alle taget med stativ. Resultaterne er meget forskellige. Disse billeder er ikke efterredigeret, blot nedskaleret for størrelsens skyld.

Læs mere...

At tegne med lys

Disse billeder er lavet i samarbejde med Steen A. Hovmand (www.arthovmand.dk) og Profstrategi Studio. De er lavet ved at man placerer sig i et mørkt rum, en i mørkt tøj lyser med lommelygte (f.eks. flere farver) imod kameraet med en meget lav IOS (f.eks. 100), og så med en meget høj lukkertid (typisk på flere sekunder). Der må ikke være andre lyskilder end lommelygten.

Læs mere...

ProfStrategi Studio går på facebook

Så er vores facebook profil oprettet. Find os på www.facebook.com/profstrategi. På facebook vil man blandt andet kunne se nogle af vores billeder, finde oplysninger, og måske med tiden deltager i konkurrencer. Ang. IT support anbefaler vi at bruge vores forum på hjemmesiden, email eller telefoniks kontakt. Ellers så stil gerne spørgsmål på vores FB side.
Læs mere...

Forum på hjemmesiden

Så har vi fået et forum på hjemmesiden, hvor meget af vores support forhåbentlig kan foregå. Forummet tilgås via menuen øverst oppe og kræver at man opretter et gratis login, for at kunne lave og besvarer indlæg. Før man laver eller besvarer indlæg henviser vi til at man læser vores regler og vejledninger for brug af forummet, som kan findes øverst i forummets forside. Opfordringen herfra: hjælp os med at få et ordentlig, inspirerende, spændende og behageligt forum, der flyder over af liv og arrangement. Vejen til dette er en god tone, gode relevante indlæg og venlige svar.
Læs mere...
Abonnér på dette RSS feed